D-SMART CANLI MAÇ İZLEME EKRANI BİLGİSİ | D-Smart Go nasıl izlenir? D-Smart internetten canlı izlenir mi, aynı anda 2 kişi izlenebilir mi? Lugano – Fenerbahçe maçı D-Smart canlı yayın izleme bilgisi

D-Smart Go canlı yayın nasıl izlenir, sorusu Fenerbahçe maçı ile merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu Fenerbahçe-Lugano maçı , D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. D-Smart GO’yu akıllı telefonlarınızda ve tabletinizde (Android, iOS), 2017 model ve sonrası Samsung marka akıllı televizyonunuzda (diğer TV marka ve modelleri için de geliştirme yakında tamamlanacaktır) ve bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. İşte, D-Smart canlı maç izleme ekranı ile ilgili bilgiler.

D-SMART GO NASIL İZLENİR?

D-Smart GO’ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV’lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile. (Diğer TV markaları için uygulama geliştirmeler devam etmekte olup yakında yayınlanacaktır..)

D-SMART GO’YA NASIL ÜYE OLUNUR?

D-Smart GO’ya web sitesinden ve mobil uygulamalardan üye olabilirsiniz. www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan ‘Ücretsiz Dene’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

D-SMART GO KULLANABİLMEM İÇİN D-SMART TV ABONELİĞİMİN OLMASI GEREKİR Mİ?

Evet. D-Smart GO, D-Smart TV abonelerinin faydalanabileceği bir platformdur. D-Smart GO’yu mevcut paketinizin üzerine, ek paket olarak satın alabilirsiniz.

D-SMART GO ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Film Dizi paketi yıllık tek çekim tüm vergiler dahil 179 TL’dir. 12 ay taahhütlü abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 16,90 TL’dir. Mega paket yıllık tüm vergiler dahil 199 TL’dir. 12 ay taahhütlü abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 19,90 TL’dir.

D-SMART GO TV’DEN VE İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

D-Smart GO’yu akıllı telefonlarınızda ve tabletinizde (Android, iOS), 2017 model ve sonrası Samsung marka akıllı televizyonunuzda (diğer TV marka ve modelleri için de geliştirme yakında tamamlanacaktır) ve bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

iPhone, iPad veya Android cihazlardan izlemek için ayrı üyelik gerekli midir?

Farklı bir üyelik gerektirmeksizin akıllı telefon, tablet, akıllı televizyon ve bilgisayarınızda D-Smart GO üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir