Reha Muhtar’ın geçirdiği kazanın perde arkası! Ortadan kaybolan oğluyla ilgili bir iddia var

Bir dönemin en çok izlenen haber programlarına imza atan ünlü spiker Reha Muhtar, Sarıyer’deki evinde merdivenlerden düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Peki durumu ciddiyetini koruyan ünlü sunucu o gece neler yaşadı? Ortadan kaybolan oğlu nerede? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

O gece aslında Reha Muhtar için güzel başlamıştı. 2009 yılında Deniz Uğur’la olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Poyraz’la birlikte bir restorana giden Reha Muhtar, burada alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu.

DİREKSİYONA DA SARHOŞ GEÇTİ

Oğlunun uyarılarına rağmen içmeye devam eden ünlü sunucu, üstüne üstelik bu şekilde direksiyon başına geçerek hem kendi hayatını hem de oğlunun hayatını tehlikeye attı. Birkaç kaza tehlikesi atlattıktan sonra Sarıyer’deki evine gelen Muhtar, uyumaya gittiği sırada dengesini kaybederek merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Oğlunun durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Muhtar, hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından Muhtar’ın bilincinin kapandığı öğrenildi.

“40’ı beklesin” diyenlere ateş püskürdü

Dünyanın en yaşlı insanı, 117 yaşında hayata veda etti

Köpeklerin vatandaşı parçaladığı ilçenin belediye başkanı sessizliğe büründü

KAYIP OĞLU NEREDE?

Reha Muhtar’ın geçirdiği kaza sonrası eski eşi Deniz Uğur’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Uğur, olay sırasında Reha Muhtar’la birlikte olan oğluna ulaşamadığını belirterek “Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor” dedi. Bu gelişme sonrası herkes “Poyraz’a ne oldu?” sorusunu sormaya başladı. Edinilen bilgiye göre; kaza sonrası babasıyla birlikte hastaneye giden Poyraz, olayı haber alarak gelen Reha Muhtar’la Nilüfer’in evlatlık olarak aldığı Ayşe Naz tarafından hastaneden götürüldü. Poyraz’ın annesinin telefonlarını neden açmadığı ise bilinmiyor.

“BABAM YÜZÜNDEN 10 YAŞINDA ALKOLİK OLDUM”

Reha Muhtar’ın kızı, daha önce sosyal medyada yayınlanan bir videosunda “Ben babamın evine gitmek istemiyorum. Ben orda alkole alıştım. 10 yaşında bir alkolik kız düşünebiliyor musunuz? Ben şuanda 14 yaşındayım hala oradaki alışkanlıklarımı unutmaya çalışıyorum. Ben kendimi öldürmeye çalıştım. Ben mutlu olsaydım bunları yapar mıydım? Sizden rica ediyorum ne olur beni babama geri götürmeyin. Ben bunu hak etmiyorum, bunu kötü bir insan bile hak etmiyor. Ben alkole alıştım o adam yüzünden. Ben okula sarhoş gidiyordum. Kollarım kanaya kanaya okula gidiyordum. Babam iyi bir baba olsaydı bunları görürdü. Fark ettiği zamanda hiçbir şey yapmadı. Bir de beni dövdü” iddialarında bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir